Topplista, 20 populäraste apparna – Spel – Ordspel – App Store

Är det något som är inne just nu så är det ordspel, aldrig för har så många skolkat från både jobb, barnpassning, relationer och möten. Genom att underhålla sig själva med att skapa ord, en väldig massa ord, i alla möjliga former.

Man kan spela för att vinna, man kan spela för att flirta, man kan fuska och man kan lära sig en massa knep. Allt för att bli en mästare!

Om någon har en uträkning på hur mycket produktivitet vi som land förlorar till ordspel, så vore jag ytterst tacksam för en kommentar. Med tanke på hur fast många är så räknar jag med att bara Wordfeud drar några procent av BNP i varje land. Men, kul är det.

Här kommer listan, på de populäraste apparna inom ordspel, just nu…

Fler topplistor finns här:
Topplista Produktivitet  – Topplista Sport – Topplista Betalda Appar