Ny uppdatering till din Mac idag!

Nu kan du öppna Mac App Store och välja uppdateringar, för att få fram senaste uppdateringen till din dator. Denna uppdatering förbättrar bilder-appen och fortsätter att integrera bilder med din dator.

 

mac app store

mac app store

Aktiverar du det på din iPhone så har du samma bibliotek på din iPhone , iPad och din dator. Allt lagras egentligen i molnet (iCloud) och löser problemet med att man har bilder kors och tvärs överallt.

Nu kan alla köpa utrymme av Apple och ha allt hos dem, bilderna laddas hem om det behövs till den enheten du vill visa dem på.

Det här kommer vara en så otroligt stor förbättring och är det något företag som kan klara av att lösa problemet med att man vill ha med sig alla sina bilder var man än går, utan att behöva kansta upp en enorm extern hårddisk, så är det Apple.

Glöm inte att säkerhetskopiera innan du uppdaterar, det går inte att backa.

PS. Snart kommer även uppdateringen för iPhone och iPad vilket kommer ge oss Siri på svenska. Det är klart det mest fantastiska på länge, att slippa snacka engelska med den trevligase kvinnan som finns i en telefon, om än något trögfattad. Hursom så är hon bara några år gammal, jag behövde 20 år innan jag kunde bete mig som folk och det är ännu tveksamt ibland =) DS