Tillbaka till enkelhet

Ett nystartat företag som heter Punkt kommer börja leverera en ny typ av mobil den här julen. Eller en ny typ som påminner om då…

    
Här är en mobil som fokuserar på minimalism och det enda du kan göra är att ringa och skicka sms. Detta på en bra skärm, med enkelt upplägg och med vanliga knappar. 

Fördelarna är såklart batteritid, uppstartstiden är riktigt snabb när inget behöver laddas och du kommer inte bli störd av 100 appar som undrar om du vill läsa lite mer, spela lite mer, klicka lite mer, slösa tid lite mer. 

    
Skärmen och gränssnittet är fantastiskt och ljudkvalitén hög, både som högtalartelefon och vanlig. Kanske är det här en ny rörelse i startgroparna? Minimalism ger mycket när den är väl genomtänkt, chansen finns att en del av befolkningen kommer älska en mobil med detta tänk. Vad tror du?

295? kostar telefonen och du kan förbeställa på följande sida:

https://www.punkt.ch/en/products/mp01-mobile-phone/