Testar TwitterAppen Flyte 2 – The Personal Twitter Client

Flyte 2 The Personal Twitter Client on the App Store

NewImage

Nu testar vi appen Flyte, en liten doldis som twitterapp.

En app som ser fantastisk ut i helskärm och som bygger på att man ”svajpar” istället för att ha knappar överallt.

Vi testar appen snabbt nu och skriver mer vid ett senare tillfälle.

Utvecklaren har förstås gjort fler appar och dessa går att hitta på hemsidan.

För att återgå till appen så  är den gratis och fungerar även till Apple Watch, bara att testa gratis!

Gratis är inte det vanliga när det gäller appar för Twitter!

Dark modeNågot som är kritiserat kring appar för Twitter är att det tenderar att vara ganska dyra. Dessutom finns det massor av varianter av appar som gör i princip samma sak. Alla dessa varianter som har en viss funktion eller ett visst perspektiv som huvudläge, för att vara dåliga i det stora hela. När man räknar alla så är det bara en handfull som är värda att verkligen ta på allvar. Det är de som är med i det här inlägget med någon extra, som inte är med denna gång.

Är det en utmanare till stora appar på området som Tweedbot, Twitterrific, som funnits sedan urminnes tider och som var med från första dagen på App Store (ja, app store har inte funnits hela tiden, som vissa unga tror 😉 ) eller Twitters egen app som fantasifullt nog heter just Twitter? Vad tycker du?

Ta hem appen via iTunes här…

[yasr_overall_rating size=”medium”]

Dags att använda Twitter? Många har ett konto med använder det inte på riktigt. Kanske kikar man bara utan att skriva? Kanske känner man att man inte förstår riktigt? Vad det än är så rekommenderas det starkt att du börjar med Twitter, om du är fast i Facebook så kommer du märka stora fördelar. Mindre spel och tramsiga inlägg, mindre folk som kontaktar dig om onödiga saker och mer fokus på vad som verkligen betyder något. Inlägg och taggar om ämnen och enkelt att följa vad du är intresserad av, allt detta utan att behöva gå med i en grupp. 😉