Byt bakgrund till Apple Watch

Vara Personlig

 Om du gillar att vara lite personlig så lever du i en tid där du kan vara hur individuell som helst, så länge alla har en iPhone eller en Apple Watch. Du har kunnat välja och vraka mellan färgerna svart eller vit och du har kunnat köra precis samma appar som alla andra.

Apple Watch

Det har blivit lite bättre de senaste åren. Speciellt på färgfronten, där du nu kan välja mellan tre – fyra färgsammansättningar när du köper telefon eller dator. Lanseringen av Apple Watch innebar att du själv kan byta banden till klockan och med tanke på devisen:
Du får välja vilken färg du vill så länge du väljer svart (när det gäller Apple), så tvingade klockan oss hantera så mycket valfrihet utan explodera.

Egna Bilder eller ladda ner nya

Om du överlever och fortfarande vill hävda att du är en individ, så kan du använda egna bilder som bakgrund till klockan. Här kommer ett tips på en hemsida som har samlat olika bilder och olika teman för din klocka.

Du svarar helt enkelt bilden via din telefon och väljer sedan en bild att ha som bakgrund till klockan.

[yasr_overall_rating]