Film om Contact Center

Contact Center – Start Conversations. from Contrast on Vimeo.

Jag har aldrig riktigt fastnat för Contact Center, trots att appen är gratis och trots att den bygger på fantastiska appen Launch Center Pro. I appen Launch Center Pro kan du skapa genvägar för att starta vissa appar och för att starta en viss del av appen direkt. Exempelvis kan en knapp starta kameran inifrån Instagram, med en enda knapptryckning.

Snabbknappar för att ladda upp en viss fil eller göra en viss sak, där bara fantasin stoppar.

Här är dock lillebror, som har samma grund och samma slags utseende men som endast fokuserar på kontakter. Alltså lägger du till personer som med en eller två knapptryckningar kan bli uppringda med FaceTime eller meddelade med SMS eller Whatsapp. Allt i grupper som ser ut som du vill.

Det här är en app som underlättar rejält och jag vet egentligen inte varför jag använder den så sällan, men det kan vara för att allt går att göra i den större versionen och att det därför blir svårt att ge en app till existensberättigande.

För dig som inte använder Launch Center PRO är det dock en väldigt gratis och bra metod att komma igång med ”tänket”. Skulle du gilla hur upplägget är så finns alltid möjligheten att inhandla mer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

# Launch Center Pro – Shortcut launcher and Today widget
Launch actions, not just apps.
It’s like speed dial for everyday tasks. Launch Center Pro saves you time by launching complex actions in a single tap.
Message a loved one, search Yelp for the nearest coffee shop, jump straight to the camera in Instagram, control your Nest Thermostat via IFTTT, all with just a flick of your thumb. Create shortcuts for email, Safari, Twitter, Facebook, phone or FaceTime calls, Google searches, and more. If you do it on your iPhone constantly, Launch Center Pro will make it easier and faster.
“Launch Center Pro is an app of verbs. Search. Shoot. Call. Text. Add… With a simple tap-and-slide, you can launch apps, perform actions and more… It’s so simple and fast that before long your muscle memory takes over and you don’t even have to look. ” —Dave Caolo – TUAW
“Perhaps the highest praise I can give Launch Center Pro is that it finally kicked Safari out of my dock…” —Lex Friedman – Macworld