Ikväll har Apple event, ny iPhone eller pryl på gång? Kolla live klockan 19.00

Ikväll måste varje Applenörd och varje applehatare likväl finna något gemensamt, oavsett om man gillar eller ogillar så sitter de flesta där med eller utan popcorn. Vi kommenterar och vi förundras, eller så gnäller vi och blir besvikna.

Det är svårt att toppa presentationen som Steve Jobs gjorde när han presenterade första iPhone. Vilket otroligt genomslag ett företag kan ha på världen visade sig den dagen. Alla önskar vi få vara med om något liknande, att det ska komma en produkt som hänför och förändrar allt.

Men verkligheten är förstås verklighet och det brukar innebära en stor sak ibland, men nästan aldrig igen och igen. Små uppdateringar som presenteras i stora ord är verkligheten, att plocka marknadsandelar och att sakta men säkert tjäna pengar är verkligheten. Men då och då kommer något kul, det var ett tag sedan. 

Kanske ikväll? 😉 19.00 svensk tid. Du kan se direkt via Apple TV eller så kör du dator till TV från Apple.com

Här är lite länkar om det hela:

Apple förbereder för morgondagens event – så tittar du via Apple TV – MacWorld

Apple Event – Keynote March 2016 – Apple

  
Här följer du Apples lanseringsevent ikväll
Det här kommer vi att få se på Apples event – MacWorld