Type n Walk

En riktigt rolig app har vi precis fått testa. En app som visar på fördelarna med fantasi och uppfinningsrikedom, men som också visar hur sjukt beroende vi är av att pilla på telefonerna.

Type n Walk. En app som gör att du kan skriva meddelanden samtidigt som du går.

Den gör helt enkelt att du ser genom kameran som bakgrund. När du är ute och går behöver du alltså inte lyfta blicken för att undvika att gå in i någonting.

 

Lite sjukt, lite kul, men det funkar faktiskt. Du kan ha telefonen som vanligt eller i liggande läge, bilden blir lite mysko i liggande läge så stående är att föredra. Men det funkar fint och för er som är fullkomligt beroende av att SMS-a och tycker att en promenad är det bästa sättet att kommunicera via, köp direkt.

En vän till mig sa direkt att detta är ju perfekt, då kan man sitta i bilen och köra samtidigt. Där avråder jag starkt! Vore hemskt att se någon som har en mobil framför ögonen och kör genom en liten skärm, skrivandes till andra. Så, håll er till promenader – för guds skull!

7 kr eller 99 cent kostar appen. Här har ni en video som förklarar hur den fungerar, är nog lättare att se det än att läsa mitt försök till förklaring.

TypenWalk