Sex, ställningar och mer sex!

20130127-113500.jpg

20130127-113452.jpg

20130127-113438.jpg

Det finns en app för allt, brukar det heta. Idag ska vi titta på en app som demonstrerar och ger inspiration till ditt sexliv.

Appen bygger på viljan att skapa inspiration för dina sexuella ävenyr. Har du appen får du se massor av varianter, på hur du kan genomföra det du nu önskar.

Meningen är att du ska samla inspiration, lära dig hur ställningen kan se ut så att du inte bryter några ben, eller skadar andra eller dig själv genom att använda dina resurser på fel ställen!?

Alla ställningar visas efter kategori:
Oral
Face-to-Face
Rear Entry
Shes On Top
Exotic
69
Osv osv.

Det finns ingen svensk översättning, bakifrån och tjejen överst är alltså inget vi får se.

Men, det finns fler funktioner än så.
Du, eller ni? Kan spara de ställningar som redan är ”provade” eller ”genomförda”. Dessutom finns det kategorier för ”Popular” och ”Recent”. Bra för de som ligger så mycket att de inte minns vad de har gjort, men som kanske filmat rubbet och i efterhand kan bocka för sina ställningar från sin hemmagjorda amatörporr! 😉 Kanske finns en app för att dokumentera amatörporr på bästa sätt, det lär vi isåfall återkomma kring.

Appen är rätt kul, eftersom det blir ett sätt att kommunicera. Bjud din kille eller tjej på appen genom att ge bort den som gåva i appstore, sen kan du skicka en ställning eller två. Antingen för att smyga fram att nu ”jäklar måste det väl va dags snart” eller för att introducera nåt du vill prova, men som är rätt svårt att beskriva med ord.

Alltså, en kul app som förhoppningsvis ger ett lyft åt antigen inspirationen, eller kommunikationen. Eller båda!

Ha så ”kul”… Ladda hem här…