Gratis App till Mac – först till kvarn! SilentSifter 2 – Organisera bilder på din Mac!

Då var det dags för dagens gratisutdelning, denna gången finns det fem koder och snabbast att använda koderna blir ägare av appen.
Som tack vill vi att ni skickar en kommentar, så vi vet vilka som fick den, samt gillar oss på Facebook. Det vore kul att få höra att det fungerat bra, och se vilka ni är och vad ni tycker om appen.

För er som inte vet, så öppnar man App Store i sin Mac, man väljer ”Lös In” och skriver in koden, så får man appen gratis! Mer info hur man gör finns här.

Denna gång är det Vector 15 som tidigare utlovat. Håll ordning på dina bilder och få bort dubletter! Här är företagets egen beskrvning:

[responsive]IMAGE HERE[/responsive]

[teaser img=”http://www.vector15.com/img/ss/v25/v2.5_screenstory_001_1440x900.png”]

SilentSifter 2

All your photos and videos, organized.

Quickly and easily organize thousands of photos and videos into groups.
Filter out files you don’t want and say goodbye to photo duplicates.

[/teaser]

Dessa koder gäller fram till att nästa version kommer ut, av appen. Behöver du inte programmet själv, passa på att dela denna länk på Facebook eller med någon god vän, som behöver ordning på sina bilder. [social icon=”facebook” url=”http://facebook.com/ferditech”]
Funkar inte den ena koden så prova nästa. Fungerar ingen så är de alla använda. Men det här är inte den största app-sidan i Sverige precis, så du har stor chans att få appen, även efter några dagar.

Här är koderna, som du använder i App Store (för Mac, inte för iPad eller iPhone). Tryck på more för att visa: 

NE99M7LW4PAE
XE7FLW9WPEW7
FRPRW63Y3MW3
PNYWK3XTWPLJ
4A4W7MLTL76F

Kika hit då och då, för fler gratis appar. Och dela sidan, desto fler läsare, desto fler appar får vi att dela ut =) Prenumerera på bloggen enkelt via RSS eller E-post (rutan till höger).

Dessutom en video för att få veta mer om appen:

Och när vi är igång, en till: