”iPhone-användare bör undvika tvål” – MacWorldiPhone-users should avoid soap

920381128En kul undersökning har kommit från Karolinska, som visar att tvål kan vara ett bekymmer för användare av smartphones.
Vanlig hushållstvål är problemet, vad göra? =)

—-

”iPhone-användare bör undvika tvål” – MacWorld: ”‘iPhone-användare bör undvika tvål’ Av Kjell Erikssson 0 Skriv ut Tipsa Helt vanlig hushållstvål kan göra det omöjligt att använda en modern telefon med pekskärm. Forskare på Karolinska Institutet har påbörjat en studie för att hitta ämnet som orsakar problemen.”

(Via.)

http://macworld.idg.se/2.1038/1.554601/iphone-anvandare-bor-undvika-tval’iPhone-användare bör undvika tvål’ Av Kjell Erikssson 0 Skriv ut Tipsa Helt vanlig hushållstvål kan göra det omöjligt att använda en modern telefon med pekskärm. Forskare på Karolinska Institutet har påbörjat en studie för att hitta ämnet som orsakar problemen.An interesting study has been published from Karolinska Institute, that states soap as a possible problem for smartphones and the touch screens.
Ordinary household soap is the biggest problem, what to do? =)

Link Swedish, use translate:

—-

”iPhone-användare bör undvika tvål” – MacWorld: ”‘iPhone-användare bör undvika tvål’ Av Kjell Erikssson 0 Skriv ut Tipsa Helt vanlig hushållstvål kan göra det omöjligt att använda en modern telefon med pekskärm. Forskare på Karolinska Institutet har påbörjat en studie för att hitta ämnet som orsakar problemen.”

(Via.)

http://macworld.idg.se/2.1038/1.554601/iphone-anvandare-bor-undvika-tval’iPhone-användare bör undvika tvål’ Av Kjell Erikssson 0 Skriv ut Tipsa Helt vanlig hushållstvål kan göra det omöjligt att använda en modern telefon med pekskärm. Forskare på Karolinska Institutet har påbörjat en studie för att hitta ämnet som orsakar problemen.