Omnifocus 2 är lanserad

Nu har äntligen en ny version av Omnifocus kommit. Denna gång för Mac OS.

*En avancerad och en fantatstisk programvara, som kan vara lite väl stor för många. Jag blev nästan lite skraj över alla funktioner till en början, och det stela utseendet. Men denna gång har företaget verkligen tänkt till när det gäller utseende.
Programmet är snyggt och enkelt. Reglage sitter på ställen där du lättare når dem och där du innan var tvungen att klicka fram en egen ruta (inspector) för att nu göra det direkt. Det finns hur mycket som helst att säga om Omnifocus.

Det finns appar både till iPhone och iPad som synkar med Mac OS-version. För de allra flesta så samlar vi på oss “att göra” under dagen, men vill helst få lite överblick och skriva om allt när vi sitter vid en dator.
Men Omnifocus Pro kan du dessutom köra skript, för att automatisera olika händelser. Men en sån sak är överkurs för de flesta. Har du 300kr över så är det här den bästa appen för att hålla koll på ditt liv. Programmet är den enda som på ett riktigt bra och snyggt sätt implementerar GTD-metodiken. GTD står för Getting Things Done och är ett sätt att hantera sina dagar. Hantera sina att-göra-listor.

När man har ett system för HUR man ska hålla koll på alla projekt i livet så underlättar det om programvaran man använder har systemet i sig. Omnifocus är utvecklat med GTD som riktmärke, men fungerar såklart med andra system.

Är du inte övertygad, finns här också en video om Omnifucus 2, den nya och den värsta todo-sviten just nu.

Omnifocus 2 Video omnifocus-collect-rmbp@2x
Ladda hem, börja fylla alla dina projekt du har i huvudet och slappna av med att inget glöms bort. Berätta vad du tycker om Omnifocus. En sak till, äger du Omnifous 1 till Mac så kan du få rabatter av företaget Omni Group. Gå in på hemsidan och läs om hur du gör, beroende om du handlat Omnifocus 1 i App Store eller laddat hem det. Nedan finns länkarna.

Customers who purchased OmniFocus 1 from the Omni Store can purchase an OmniFocus 2 Standard license for $19.99 or a Pro license for $39.99. If you bought OmniFocus 1 from the Mac App Store, you can buy OmniFocus 2 and get the Pro feature set for free. To make these options as easy as possible to take advantage of, we’ve created a separate page with step-by-step instructions.

Sist, men inte minst. Vill du ha en genomgång av appen så har vi här lite filmer som förklarar det nya med denna version:

 

Your Life, In Perspective
Your Life, In Perspective
OmniFocus 2 for Mac is a powerful tool to help you put everything you need to do in perspective.
Perspectives
Perspectives
Support Human Aaron shows you how to work with Perspectives in OmniFocus 2 for Mac.
New Icons
New Icons
Designer Bill takes you on a tour of the new icons and symbols in OmniFocus 2 for Mac.
Forecast
Forecast
Support Human Anne takes you on a tour of the new Forecast perspective in OmniFocus 2 for Mac.