Apple: ”Ingen attack mot Icloud”

Här kommer dagens länk eller nyhet. Läs, dela och kommentera!

Jag ändrade idag lösenordet på iCloud för säkerhets skull. Fick under en lunch höra om detta och när man får information av bekanta så har det en tendens att överdrivas lite. Meddelandet jag fick var att byta fort som tusan, för allt var hackat och allt var kört. Lite skeptiskt så skadar det ändå inte att byta. Men som det verkar så var det inte helt nödvändigt. Läs mer i länkarna.

Bakgrund: Utdrag från artikel:

Apple har gjort ett uttalande angående attacken mot användare av Iphone, Ipad och Mac i Australien. Det rör sig enligt dem inte om någon attack mot Iclouds servrar.
Under gårdagen rapporterade 99mac om att ett flertal användare av Iphone, Ipad och Mac i Australien blivit utelåsta från sina enheter genom en funktion i Icloud för att låsa stulna eller borttappade enheter. På bildskärmen syntes ett meddelande om att enheten blivit hackad, och ett krav på en lösensumma för att återfå kontrollen av den.

Apple: ”Ingen attack mot Icloud”: ””(Via .)

Glöm inte att skriva en rad, om vad du tycker. Eller dela direkt, till någon som du kan få igång känslorna hos =)