True Caller

True Caller

Jag vet att den här appen har skrutis upp i många forum och ärligt talat förtjänar den allt beröm. Idén är lika enkel som genial.
Appen kollar igenom din telefonbok och lägger till adresser till alla kontakter som har ett registrerat nummer.
Suveränt för dig som gör många kundbesök och använder dig av t.ex Navigon. Allt du behöver är kundens telefonnummer, kör True Caller och adressen läggs till och du får körinstruktioner via navigatorn direkt.

Förutom det så kan du kan du svartlista telefonnummer, ett väldigt smidigt sätt att slippa undan jobbiga försäljare och perversa stalkers om du lyckats dra på dig några. Som grädde på svartlistar-moset kan du även (direkt genom appen) importera en lista på de vanligaste numren från försäljare vilket har räddat mig från ett par onödiga samtal.

En sak som jag skulle vilja se i kommande versioner är att appen även (om det är möjligt) letar rätt på dina kontakters födelsedagar och lägger till dem till kontaktkorten.

22 spänn i Appstore, bara att öppna plånboken.

4 thoughts on “True Caller

 1. Alan says:

  Hej Daniel,
  Tack ska du ha. Tyvärr kan jag inte avslöja mer men det blir en del kopplingar mot sociala medier.
  Mvh Alan

 2. Daniel says:

  Hej själv.

  Jag får väl börja med att tacka för en suverän app, kul också att ni hittat hit. Alltid roligt när utvecklarna tar kontakt med kunderna. Låter spännande med en uppdatering, får man fråga vad man kan hoppas på förutom födelsedagar?
  – Daniel

 3. Alan says:

  Hej,
  kul att du hittade TrueCaller. Vi kommer med en uppdatering i Januari/Februari som även lägger in födelsedagar och annat gott om dina kontakter.

  mvh Alan
  TrueCaller

Comments are closed.