Logic Box

Allvarligt talat, jag är faktiskt lite besviken på mig själv när jag för andra gången på en månad skriver om ett spel, eller sju spel i det här fallet. Här handlar det om lite gammal hederlig hjärngympa, iallafall de flesta av spelen.

Appen heter Logic Box och innehåller ett gäng olika spel av varierande kvalitet, min favorit för tillfället är telescope där man med hjälp av just teleskop ska förflytta en kula ner i ett hål. Jo, jag vet att det inte låter så festligt men det är faktiskt förbannat kul och riktigt utmanande.

Förutom det så innehåller appen sex spel till där åtminstonde två är så pass bra att jag skulle vara beredd att betala hela appens pris (7 Kr) för vart och ett av dem.

Är du en av dem som gillar problemlösning Mensa-style så är det här en app för dig, tror du däremot att du skulle kasta telefonen i väggen vid minsta hinder så är det bättre att du går och köper en Päronsoda.

Ladda hem den här, appen alltså inte Päronsodan.

One thought on “Logic Box

Comments are closed.