En gratisapp med potential

Nu har jag hittat en app som verkar vara riktigt lovande, iallafall om du sysslar med grafik eller någon form av design. Oavsett om du ska göra en presentation, snygga upp din blogg eller designa ett större projekt så kan den underlätta ditt arbete.

 Appen listar ett gäng olika fonter och förhandsvisar dem på ett hyfsat överskådligt sätt och dessutom så finns en det en färgkarta där du får exakta hexkoder, RGB och CMYK-värden för den färg du väljer.

Än så länge är inte fontbiblioteket särskilt stort men jag hoppas att det växer och att det tillkommer en sökfunktion och en vettigare förhandsgranskning. Om utvecklarna fixar det här så skulle jag tro att de börjar ta betalt för appen så passa på att smida medans järnet är gratis eller vad man säger.

Appen har det onödigt långa namnet Fonts And Colors Reference for designer’s och finns att hämta här.