Resor, brand och brutna ben

Nu har jag hittat en app som jag konstigt nog hoppas att jag aldrig behöver använda. Om du frågar dig själv vilket nödnummer du ska ringa när du är utomlands och inte vet svaret så är du en av oss som behöver den.

Ok, 911 känner väl de flesta av oss igen men vart ringer man om man är i Chile, Italien eller Dubai? Ärligt talat så har jag inte en aning…och behöver inte ha det heller sedan jag skaffade SOS numbers.

En bra-att-ha app om man reser mycket… skulle jag tro iallafall, jag har av förklarliga skäl inte kunnat testa den men jag får anta att den fungerar som det är tänkt.

Du väljer bara det land du befinner dig i och får fyra knappar att välja på: Polis, brandkår, ambulans eller SOS. Då ska den ringa till rätt ställe.

Just nu är den gratis och finns att hämta här.