Fler gratisappar du borde ha

Nu ska jag tipsa om tre gratisappar som du kan ha nytta av, ingen av dem behöver knappast någon närmare förklaring.

Först ut är Everlight Free som helt enkelt förvandlar din iPhone 4 till en ficklampa genom att tända kamerans LED-blixt. Enkelt och användbart.

Nästa är Wapedia, en av många Wikipedia-apps där du kan läsa artiklar och dela dem på Facebook, Twitter eller via mail. Den stora behållingen tycker jag dock är att man kan spara artiklarna lokalt för att läsa dem senare om man skulle vilja.

Sist men inte minst Swedbank, den gör i stort sett samma sak som telefonbanken, du kan kolla dina saldon och göra överföringar mellan dina egna konton. Snabbt, smidigt och betydligt enklare än att göra det via browsern. Kräver dock att du loggar in med personlig kod.

Klicka bara på ikonerna här under för att ladda hem apparna