Årets prylår är slut

Gott nytt år allihopa!

Det här året går mot sitt slut, ska vi vara ärliga så har detta varit ett skitår i prylväg. iPhone kom för tusen år sedan och ingen jävel verkar någonsin komma ikapp. Datorer händer det inte mycket med heller, med övriga produkter är allt ”sådär”.

Det är Apple som kommer överraska nästa år, ingen annan tillvekare har jag något större förtroende för just idag. Apple kommer antagligen skriva historia med en variant av tabletdator och tack vare sitt ekosystem och miljö kommer det slå, kanske inte för att dom är bäst, utan för att det är såhär världen fungerar.

Allt ligger i ekosystemet framöver, hårdvara blir ointressant.

Ett roligt prylår är framför oss, en del nyheter kring denna blogg blir det också nästa år. Nästa år ska det höras att det bloggas! 😉