Recension: Sleep Talk Recorder

Det här är en app som jag själv använde rejält när den kom. Den spelar in vad som händer på nätterna. Något som är väldigt roligt, eller något som är väldigt tragiskt beroende på om du har det tyst omkring dig när du sover.
Jag fick veta att både jag själv och mina barn pratar i sömnen. En hel del saker säger jag med tydlighet men det som är allra tydligast är att jag är i en helt annan värld.
Appen ligger alltså på ”stand-by” till dess att den ”hör” något ljud. Då börjar den spela in och slutar spela in när det åter blir tyst i rummet.
Det här är en kul idé och det finns också appar som har funktionen inbyggd, så att den både väcker dig i rätt sömncykel och spelar in samtidigt.
Något som är kul med den här appen är att man kan publicera sina ”ljud”. Du klipper ut något roligt från natten och delar med andra användare. På länken här kan ni lyssna på Topplistan över sömnsnack som blivit roligt.
Här finns en film du kan se, om företaget och tänket. Företaget är svenskt och idén kring detta är riktigt kul.
Ytterligare recension finns nedan. Har du lyckats spela in något kul? Lägg det gärna som en kommentar så vi får se.

Redfoundry Nyheter Apptest: Sleep Talk Recorder

Det finns mängder med appar som ska hjälpa dig att slappna av, somna, sova bättre och det ena med det tredje … och så finns det den här liraren.

http://www.mobil.se/appar/apptest-sleep-talk-recorder