Gratis Mailbox för Mac

En väldigt populär app för iOS är Mailbox, en app som köptes av Dropbox och som nu är en del av denna.

tumblr_inline_n3ruzoIAMp1rwxcgm

Mailbox

Mailbox är gratis och var en hajpad historia när det lanserades för något år sedan. Nu är det dock versionen för Mac som innebär väntan. Det är en fullständig mailklient för Mac som ser ut och beter sig som Mailbox för iOS. Söker man efter ett bra program till Mac så har det historiskt inte funnits så många att välja på.

Mailbox är en app som är både minimalistisk och snyggt. Du drar fingret över mailet du vill göra något med och det försvinner då direkt till arkivet, eller tas bort med ett drag åt andra hållet.

Dropbox.

När Dropbox köpte upp företaget spekulerades det vilt om allt som skulle hända, än så länge har inte stora saker skett förutom att det känns som att olika funktioner knyts samman med Dropbox. Bilder och e-post just nu men det kommer hända en hel del med molnbaserade lösningar. Vill du se Dropbox Keynote, deras presentation på video så finns den här på engelska:

Dropbox 4/09 Keynote from Dropbox on Vimeo.

Inbox Zero.

Mailbox använder sig av filosofin ”Inbox Zero”, något som man kan läsa en hel del kring men som i korta ordalag betyder att en tom mailbox gör dig lycklig. Man bör ha få mappar men lägga allt i antingen ”Later” eller ”Arkiv” för att se till att sortera sin tillvaro. Genom att man alltid har en tom inbox mår man bättre, enligt teorin.

BetaCoins.

För att få testa appen till Mac OS behöver du få BetaCoins, ett slags digitala mynt som installationsprogrammet behöver för att gå vidare.

tumblr_inline_na9b6kmTUB1rwxcgm

Mailbox screen

Vi har tre mynt som de första tre kommentarerna får, så skicka en kommentar eller dela inlägget med någon du tror vill testa Mailbox BETA.

Ladda ner på App Store.

http://www.mailboxapp.com

När tre har kommenterat är det inte kört, det kan komma fler koder och vi ger isåfall ut dem i ordning.

Vill du följa bloggen för MailboxApp så hittar du den här:
http://www.mailboxapp.com/blog

tumblr_inline_n3rvc65Uh61rwxcgm