Någon slags sammanfattning

Nu har jag kikat igenom vår statistik för att försöka reda ut vad det är ni vill läsa om och vilka appar ni har laddat hem genom våra länkar.

Det inlägg som blivit mest läst av alla är det om Viber, två av de vanligaste fraserna som ni har sökt på för att hitta hit är ”gratis appar” och ”ringa gratis med iphone”. Ungefär som jag väntat mig faktiskt. Gratis är ju trots allt gott.

 En sak som dock förvånade mig är att inlägget ”handla aktier med din iPhone” också hamnade ganska högt upp i statistiken. Något att tänka på inför framtida inlägg.

Hör gärna av er till daniel@ferdi.se eller fredrik@ferdi.se om det är något speciellt ni vill läsa om eller om ni har några andra synpunkter.

Sista men inte minst skulle jag vilja tipsa om iPhonebutiken.se för dig som behöver tillbehör eller reservdelar till din iPhone eller iPad. De utför även vissa reparationer, t.ex. skärmbyte om du skulle behöva det.

Över och ut.