Sök billiga flygresor

Den här appen har jag faktiskt saknat. Den fungerar precis som de webbaserade söktjänsterna, du bestämmer avreseort och resmål sedan letar den rätt på de billigaste biljetterna bland 600 olika flygbolag och researrangörer.

Såklart kan du även filtrera dina sökresultat baserat på bland annat reslängd och antal mellanlandningar. För er som reser mycket och normalt använder er av nätet för att hitta de billigaste biljetterna så är det här helt klart alternativ.

Som med många andra appar så är det detaljerna som gör den här till en vinnare. Du kan t.ex med ett knapptryck dela med dig av alla resedetaljer genom mail, perfekt om ni är flera som ska åka. Dessutom finns möjligheten att direkt skickas vidare till flygbolaget för bokning.

Även om jag inte kommer att använda appen särskilt ofta så har den en given plats i telefonen.