Var är mitt paket?

Den här appen fungerar ungefär lika som postens app som vi skrivit om tidigare med den skillnaden att du kan spåra paket från i stort sett hela världen.

Det fina är alltså att oavsett om paketet du väntar på levereras av DHL, Fedex eller UPS (eller något annat bolag för den delen) så kan du ha full koll på var det befinner sig.

Nu är det inte speciellt ofta jag beställer saker från utlandet men just för stunden väntar jag på lite iPhonetillbehör från Dealextreme, så jag skapade helt enkelt en ny leverans i appen med det ”tracking number” jag fått från Hong Kong Post och så fort det händer något med mitt paket, t.ex att det stämplas in på ett postkontor eller en flygplats så får jag ett push-meddelande.

Betydligt smidigare än att gå in på speditörens hemsida varje gång du vill kolla.

2 thoughts on “Var är mitt paket?

Comments are closed.