Topplista Betalda Appar

Ibland vill man se vad som gäller i all App-hysteri. Ett bra sätt är såklart att använda topplistan som finns i App-store på telefonen, eller i Itunes på datorn.

Men ibland sitter du där och har varken iTunes på datorn eller telefonen tillhands, om då suget är enormt efter att få veta vad du kanske ska ta och ladda in när du kommer hem så finns det hela på nätet också.

Du går bara till iTunes hemsida och kan på så vis se vad som kan tänkas vara något att ha för tillfället.

Just idag dominerar som vanligt programmet/spelet Angry Birds. OM jag förstått att små arga fåglar kunde tjäna mer pengar åt mig än vad ett jobb gör på en livstid skulle jag ha visat lite mer uppmärksamhet till fåglar i livet… Att man kunde köra prickskytte med arga fåglar genom någon slags slangbella och att det skulle ge miljoner i intäkter. Nej, min fantasi nåt liksom inte riktigt så långt…

Här är länken…