iPhone 4S och jävulen!

Jag kunde inte hålla mig, jag är svag för Apple.
Men jag skyller på förmildrande omständigheter.

Så,jag erkänner: jag är nu ägare av en iPhone 4S, detta trots att jag med tydlighet ”vurmat” för att jag inte bör köpa någon.

Jag håller ännu med om argumenten, har du en iPhone 4 så är det för lite nyheter i en 4S för att ett nyköp ska vara värd sin slant. Hindrar vettiga argument en äkta prylgalning? Nej, bara för en stund…

Mia, kvinnan jag bor ihop med i ytterligare en vecka, har större behov av en ny mobil. Hennes fungerar inte, ett bra argument för uppgradering. Eller den fungerar att ringa på, men inte mycket mer.

Hon beställer således en iPhone 4S, modell vit. Den kommer hem. Allt är frid och fröjd, förpackningen öppnas, och den är svart!

Hemska värld, orättvisa värld!

Min inre pryljävul bölrjar genast smida sin undermedvetna plan!

”Om jag tar hennes svarta telefon, så slipper hon ju skicka tillbaka den och strula? Om jag tar hennes telefon, så har jag en ny om bara några minuter!”

Den ligger ju där och tittar på mig, längtar efter en ägare som förstår den, som uppskattar den för vad den är!

Sagt och gjort, alla vettiga argument flyger ut, in kommer pryljävulen inom mig och presenterar ett ”case”, som jag inte kan motstå!

Så, nu har jag en 4S, svart!

Det måste vara bland den tråkigaste uppdateringen man kan göra, allt är typ lika. Men snabbare är den, bättre bilder tar den och det känns bättre, på något vis. Men jag är svag, fan va jag är svag!

Hoppas äpplet faller långt från trädet, för min dotters skull 😉