Ferdi.se till världen!

Nu kan hela världen läsa den här sidan, genom att verktyg för översättning nu är igång. Ingen av oss är speciellt bra på vare sig japanska eller finska, men vi kan se att den engelska översättningen blir ganska bra – såklart med vissa undantag.

Nu går det att läsa ferdi.se från de flesta språk. Bara genom att välja rätt språk högst uppe till höger.

Högst uppe till höger, kan du testa funktionen. Sidan kommer indexeras av sökmotorer så att världens olika språk hittar hit. Det blir också en speciellt ingångsadress till sidan beroende på vilket språk man föredrar.

Det finns också möjlighet att redigera översättningen, som läsare. Finns någon som är bättre på japanska än oss, kan de alltså föreslå översättning och på så vis förbättra upplevelsen för nästa japan… Japaner, japaner, japaner, otroligt mycket japaner – hoppas vi på. =)