Välkommen hit!

Vi älskar prylar, appar och allt som har med IT-världens framsteg att göra. Vi skriver recensioner om appar och produkter, vi skvallrar och diskuterar kring allt vi kommer på. Vi vill gärna veta vilken app DU vill att vi skriver om, vilken app eller produkt som är den bästa du vet!

Vi har kontakt med många utvecklare, har du idéer eller tycker att det saknas funktioner?

Skriv till oss, så försöker vi påverka tillsammans.

Tack för att du kommenterar och delar artiklar på dina nätverk, det är det som ger spridning. En liten sida som denna behöver varenda delning för att överleva, och för att få hem roliga produkter att testa.

2 thoughts on “Välkommen hit!

 1. Daniel says:

  Hej

  Jag gillar Awesome Note skarpt, Fredrik har skrivit ett inlägg om det som du hittar här. Sedan detta skrevs har det tillkommit en kalender som ger dig dagboksfunktionen som jag tror att du är ute efter.

  Jag vet inte om du har någon nytta av det men nu finns även en funktion för att geomärka sina anteckningar så att du vet exakt var du befann dig när de skrevs.

  Ett annat alternativ kan vara Evernote, läs mer här.

  Mvh – Daniel

 2. Sven-Åke hellström says:

  Hej.
  Har du koll på en bra dagbok. Jag har provat ett par men….
  Jag är mycket ute på vägarna och far och skulle vilja notera tider, vad jag gjort m.m. Använder My Diary nu men den har fel veckonamn på resp datum. Provade en annan som heter liknande, men stängde ner sig själv rätt var det var.
  ideer?

  Mvh S-Å