31 mars, 2015 Fredrik Mattsson

OmniOutliner 2 av The Omni Group

OmniOutliner 2 av The Omni Group
https://appsto.re/se/Aj4_P.i

Behöver du ett program som kan hantera listor, budgetar, möten eller anteckningar? För att inte tala om hela böcker eller hela underlag från kund eller fakturahantering.

The Omni Group Är ett företag som vi har recenserat förut, det är ett företag som gör flera olika appar och programvaror till Mac, iPad och iPhone. Det finns vissa av programvarorna som har passat bättre till Mac historiskt, eftersom de är av en lite mer teknisk natur. Det här är ett sånt program. Från början fanns det bara till Mac och man använder det där till att strukturera och organisera information.

Nu har företaget lagt stora resurser på att göra om sina program så att de också fungerar på iPhone och iPad. Den största och populäraste appen är OmniFocus, en “att göra-lista” som kan göras väldigt avancerad och gränslös. Man kan få listorna precis som man vill ha dem och man kan skapa både script och automatisering för att passa sitt liv och sina förutsättningar. Omnifocus är enormt populärt och är en app som fungerar till både dator och mobila enheter. Nu gör företaget samma sak med flera andra program, det här är ett exempel.

Man kan sammanfatta konverteringen till mobil enhet som så bra som den kan bli. Man förstår ganska intuitivt hur man ska göra och man kan få med sig sina listor och oändligt med information en helt vanlig iPhone. Dessutom har företaget satsat på att få synkroniseringen att fungera bra, det gör att dokumenten synkroniserar snabbt och effektivt och du har allting med dig som du har på datorn. Det finns dessutom väldigt få begränsningar, aldrig har jag fått något meddelande om att jag har för mycket text eller för mycket av något i listorna utan programmet sköter allt. Du kan dessutom lägga till röstanteckningar till varje rad, för att snabbt få in information som du sedan kan skriva in när du kommer till en dator och ett tangentbord.

Det här är en fantastiskt bra app för att hantera och strukturera information och att man nu kan ha den med sig gör den till ett måste.

Finns det något som man kan reagera över när det gäller appar från det här företaget så är det priserna. Apparna kostar en slant och ofta kostar de lite mer än vad man kanske hade tänkt sig. Från början är känslan att det kanske är dyrt men ofta får man vad man betalar för. Har man behov av ett visst program så har den här leverantören alltid gjort ett väldigt gediget och bra jobb, man Kan ibland hitta billigare varianter men det brukar sluta med att man köper från den här leverantören till slut ändå. Just för att de har tänkt till lite extra och för att allt funkar så bra tillsammans. Kvaliteten är helt enkelt väldigt hög. Har du eller ditt företag behov av lite mer avancerade program och appar så är The Omni Group en leverantör som genomgående håller en hög kvalitet och som ofta uppdaterar sina program.

Vilket program är din bästa app för att sortera information?

Fredrik Mattsson

Gillar att skriva, gillar teknik, gillar nördiga produktivitetsgrejer. Gillar mina två barn, gillar mitt jobb och jag gillar tydligen en jäkla massa. Det gillar jag också!
%d bloggare gillar detta: