14 maj, 2015 Fredrik Mattsson

Varför pratar du så stelt Siri?

Såhär kan ett samtal med Siri se ut. Man vet att man är nördig när man sitter och pratar med en maskin och roas av det.


Jag frågade dessutom om hon ville ha kaffe men hon berättade att det inte går eftersom hon saknar kroppslig form.  Här är några vettigare förslag:

Har du fått något roligt svar?

Skicka en kommentar om du fått något svar som är värd att dela. .. Man kan bland annat fråga efter meningen med livet och om hon älskar dig, hos mig kontrade hon med “Titta ut genom fönstret, en älg!”. Inte alldeles olikt hur det ibland kan vara i verkligheten 😉

Fredrik Mattsson

Gillar att skriva, gillar teknik, gillar nördiga produktivitetsgrejer. Gillar mina två barn, gillar mitt jobb och jag gillar tydligen en jäkla massa. Det gillar jag också!
%d bloggare gillar detta: