28 maj, 2015 admin

Fildelning på ett enkelt sätt

https://sprend.com/

För dig som behöver kunna dela en fil på enklast möjliga vis, finns faktiskt alternativ till stoheter som Dropbox, iCloud Drive och Google Drive. Ett alternativ som inte tvingar den du skickar filer till, att registrera sig.

Ett slagfält.

Världen har blivit ett slagfält där användare och antal aktiva är viktigt. Google försöker få dig att hänga där, Facebook, Dropbox och Apple försöker får dig att skapa konton där. Det är enorma vinster i att låsa en kund till sig på sikt.

Hårddisk på Internet.

Skickar man något med de populära hårdiskarna på nätet så är det bra från den som skickar, men den som tar emot måste ofta registrera ett konto för att komma åt filerna.

Skicka med Sprend

Vill du komma undan allt detta så finns det en busenkel sida på nätet som heter Sprend. Här kan du skicka upp en fil på 2GB gratis, och via ett formulär på sidan skriver du in mottagarens mail ocg meddelande till densamme. På så vis behöver du inte ens ha tillgång till din mail från datorn du skickar, då allt sker på sidan.

Behöver du mer utrymme så kan du betala en slant, då får du dessutom lite extra av det som finns. Men i grunden är detta en riktigt bra app som ni gärna bör prova.

Berätt hur det fungerar för dig och vad du tycker om tjänsten.

%d bloggare gillar detta: