Ny version av Ulysses.

9 mars, 2016
9 mars, 2016 Fredrik Mattsson

Ny version av Ulysses.

Idag har det släppts en version av det utmärka programmet Ulysses, till iPhone.
Programmet har funnits till Mac och kom sedan till iPad. Väntan har sedan varit på den sista delen, till iPhone.

Till iPhone och komplett.

Efter att ha testat så verkar det vara en riktigt bra version. Fördelar med denna serie är att den förenklar för dig som skriver med ”Markdown”, ett sätt att slippa skriva i HTML-kod men ändå få kontroll på rubriker och formatering.
Även om många andra har stöd för ”markdown” så har Ulysses snabbknappar som visar vad som kommer hända och vilka möjligheter du har.

iCloud.

Dessutom är det enkelt att ha alla dokument i en enda app, du kan skapa mappar och filter för att sortera och hitta dina texter. Allt uppdaterar automatiskt och du får fram alla dina texter på några minuter. Uppdateringen fram och tillbaka mellan enheter är väldigt snabb och smidig.

Exportera dokument.

Till sist så är Ulysses utmärkt på att exportera dokument till olika format. Det är enkelt att skicka till blogg, till en word-fil eller till en snyggt formaterad text eller PDF-fil.

Sammantaget så är Ulysses ett alternativ för alla som tycker att Byword och liknande textredigerare är för enkla, medan enorma program som Scrivener är för stora.

Om du redan äger en version av Ulysses så är det här en gratis uppgradering, du får till iPhone på köpet. Annars är appen nu ”universal” och fungerar till alla enheter.

,

Fredrik Mattsson

Gillar att skriva, gillar teknik, gillar nördiga produktivitetsgrejer. Gillar mina två barn, gillar mitt jobb och jag gillar tydligen en jäkla massa. Det gillar jag också!
%d bloggare gillar detta: