18 september, 2016 Fredrik Mattsson

WatchOS 3 – strul -Apple Watch

Apple WatchFör dig som inte ännu fått installationen till din Apple Watch, så kan jag rapportera att det för vissa är lite bekymmer. Om det bara gäller Sverige eller om det är slumpen som avgör över hela världen, vet jag inte. Men fram till idag har jag inte kunnat uppdatera min Apple Watch Sport Edition.

Idag tänkte jag gå till botten med problemet och läste på. Det är viktigt att du först uppdaterar din mobil till iOS10, innan du försöker uppdatera klockan. Men det hjälpte inte. Det står “Du behöver inte uppdatera, du har den senaste versionen.”

Under tiden jag letade information klickade jag på uppdatera igen, under fliken Allmänt i Watch-appen. Ingen lycka.

Jag startade om klockan och efter en bra stund provade jag igen, ingen lycka.

Medan jag sökte på nätet provade jag ytterligare en gång och vips, så var det som om det aldrig funnits ett enda bekymmer. Nu laddar installationsfilen ner sig själv och allt ser ut att gå bra.

Står du i samma läge så är det alltså sannolikt att du behöver starta om din klocka. Speciellt efter att du uppdaterat din telefon till iOS10.

Lycka till.

,

Fredrik Mattsson

Gillar att skriva, gillar teknik, gillar nördiga produktivitetsgrejer. Gillar mina två barn, gillar mitt jobb och jag gillar tydligen en jäkla massa. Det gillar jag också!
%d bloggare gillar detta: