6 november, 2018 admin

Borsta tänderna med en app – Några gratiskoder till alla som är med i nyhetsbrevet.

Här är en app som är gjord för att det ska bli roligare med tandborstningen för dina barn. Eller varför inte prova själv. Appen heter My Teeth och finns till iPhone.

Appen låter dig välja olika typer av “avatarer” eller utseenden och sedan är det bara att köra igång. Gubben du valt kommer visas och du kan starta tandborstandet.

Den lilla gubben kommer visa hur ditt barn ska borsta och det går lätt att “härma” hur den borstar för att göra det hela rätt men samtidigt få det att bli lite roligare.

Föräldrar kan slippa en del tjafs.

Den här appen är enkel att hantera och den ger barnet en känsla av kontroll. De väljer själva vilken gubbe de vill titta på och de startar själva. Även om det är den vuxne som sköter själva borstandes så är det fantastiskt mycket roligare när barnet är med i aktiviteten istället för att kanske vara motsträvig eller tycka den är tråkig.


För att ladda hem appen går du till App Store och söker på My Teeth eller följer länken här…

En timer startar automatiskt när barnet börjar och räknar ner i 3 minuter.


Glöm inte att gå med i vårt nyhetsbrev där denna app och många andra mailas ut gratis till alla som är med. Du kan snabbt och enkelt anmäla dig genom att klicka här direkt…


, , ,
%d bloggare gillar detta: