24 september, 2012 Daniel

Mina utgifter

 

Mina utgifter är på det stora hela en riktigt bra app om man som jag har lite taskig koll på vart pengarna tar vägen. Inkomster och utgifter presenteras snyggt och lättöverskådligt med både grafer och tårtdiagram.

Det finns ett gäng huvudkategorier som bostad, fordon och nöjen. Dessa har i sin tur underkategorier som lån, försäkringar osv. Ett litet irritationsmoment är att jag gärna hade sett ett led till i kategoriträdet, alltså att underkategorierna haft egna underkategorier.

Om man har fler än ett fordon tex så ser man bara totalkostnad för fordon i översikten istället för bil och motorcykel separat. Det är väl inget jätteproblem egentligen eftersom allt är anpassningsbart och du kan skapa en egen huvudkategori för motorcykel om du vill.

Utöver det hade det varit suveränt med en funktion för att fota tex fakturor och kvitton och arkivera dem i de olika kategorierna.

,

Comments (3)

  1. Daniel

    Då får man antingen jobba mer eller gå till bankomaten och hämta pengar 😉

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: