Apple Pay får du lätt igång nu, direkt!

25 januari, 2019 Fredrik Mattsson

Apple Pay får du lätt igång nu, direkt!

Det har gått sådär för svenska banker när det kommer till att aktivera Apple Pay, som gör att du kan betala direkt med mobilen och kan skippa att ta med dig VISA-kortet ut på shoppingen.

Om det beror på att Swish är det som får fokus här i Sverige (det är trots allt ett samägt projekt mellan just bankerna) eller om det pengar och makt det handlar om så är det inte tydligt vad som dröjer. Världen har länge kunnat betala med Apples lösning och det är något som många kedjor har satsat stort på.

Under tiden som vi väntar på att alla banker är med på tåget så gör jag här smygreklam för Klarna, då kan du komma igång med Apple Pay direkt.

De har en lösning som gör att du får ett eget kort som du ansluter till Apple Pay. Du kan välja att en viss summa under en nivå ska dras direkt och en högre summa ska läggas på ditt avbetalningskonto. Klarna menar att det till fördel för folk att slippa skriva kortnummer och minnas konton, att istället godkänna med mobilen och vips så är det klart.

Vill du läsa mer om Klarna så finns info på länken här…

Startar du ett konto så skriv en rad hur du tycker allt fungerar. Självklart fungerar det även att betala med Apple Watch, så att du inte ens behöver ta fram mobilen utan bara räcka fram klockan om du har en sån.

Snart kan vi lämna kortet hemma, på riktigt.

http://www.ehandel.se/Klarna-hoppar-pa-Apple-Pay-men-bara-for-de-egna-kunderna,13899.html

, ,

Fredrik Mattsson

Gillar att skriva, gillar teknik, gillar nördiga produktivitetsgrejer. Gillar mina två barn, gillar mitt jobb och jag gillar tydligen en jäkla massa. Det gillar jag också!
%d bloggare gillar detta: