2 februari, 2019 Fredrik Mattsson

Ny uppdatering till iPhone

Det har visat sig att det finns problem med senaste versionen av Facetime på iPhone, tydligen är det en bugg som visat sig kunna orsaka ett fel i uppkopplingen av samtal. I vissa fall kan ett samtal kopplas upp utan att du svarar på själva samtalet.

internet screen security protection

Nu har Apple löst det och det finns en ny version av iOS som du enkelt får hem genom att öppna inställningar, trycka på allmänt och programvaruuppdatering. Många har automatisk uppdatering aktiverat som gör att din iPhone kommer uppdatera sig själv nattetid men det kan ta några dagar innan förutsättningarna är rätt och eftersom det här faktiskt är ett säkerhetsproblem så kan det vara vettigt att gå in själv och få hem uppdateringen.

Fredrik Mattsson

Gillar att skriva, gillar teknik, gillar nördiga produktivitetsgrejer. Gillar mina två barn, gillar mitt jobb och jag gillar tydligen en jäkla massa. Det gillar jag också!
%d bloggare gillar detta: