18 december, 2011 Fredrik Mattsson

Gör din egen iPhone-app

Drömmer du om att skapa egna appar och bli miljardär på din egen idé!?

Det här med appar är såklart en chans i vår tid, som sällan är skådad. Du kan plötsligt nå inte bara kunder närma dig, inte bara kunder i hela sverige, inte bara kunder i hela Europa. Nä, hela världen når du med din produkt. Och folk har affären i sin ficka.

Aldrig någonsin har det funnits möjligheter att lika vid det. Det är faktiskt helt otroligt. Och jag är övertygad om att programmerare är framtidens konstnärer.

Alla har vi att göra med IT, appar, telefoner och datorer. Blanda journalisters betydelse, med musikers sätt att väcka känslor, krydda med konstens möjligheter att påverka. Allt det kommer att sammanfogas i kod framöver. Jag är säker på att de som kan skriva kod är de som kommer skriva historia i den här världen.

Men, bara ett bekymmer. Du måste kunna programmera. Det är verkligen inte det lättaste, tro mig. Men här hittade jag en bok, som nu faktiskt är helt gratis. Här: http://www.cocoalab.com/?q=becomeanxcoder

Kan ju vara en start?

När du är miljonär och känner att det var det här inlägget som fick dig att satsa allt på programmering. Så hoppas jag att jag får köpa din app gratis framöver 😉

,

Fredrik Mattsson

Gillar att skriva, gillar teknik, gillar nördiga produktivitetsgrejer. Gillar mina två barn, gillar mitt jobb och jag gillar tydligen en jäkla massa. Det gillar jag också!
%d bloggare gillar detta: