UNADJUSTEDNONRAW_mini_82c8Marknadsföring av era sidor och kanaler.

Behöver du hjälp med marknadsföringen av ditt företag så hjälper jag och några andra till. Vi går igenom behovet och målet och håller sedan igång de sidor ni behöver.

Något som vi gärna tar hand om är att bygga upp ett automatiskt system så att du får kontakt med dina kunder via alla dina sociala medier men framförallt mail, som än idag är det mest effektivaste sättet att tjäna pengar.

Det behövs en stragegi för HUR dina kunder ska kontaktas, hur ofta de ska få ett budskap av en viss betydelse. Du kan ändra systemet så att det automatiskt kontaktar personer som klickat på en viss sak i ett föregående mail så att de får ett budskap som bättre passar deras intressen framöver.

Allt detta och att hålla ordning på vilka länder personer kommer från för att få språket att fungera, kräver ett system för att hantera alla listor och alla förskrivna mail eller olika kampanjer.

Vi hjälper dig att sköta den biten, både genom att utbilda i systemet eller genom att sköta allt och se till att det aldrig blir fel utskick till fel personer.

Vi kopplar dessutom ihop alla dina digitala värdestenar, Youtube, Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn eller vad du än använder, ska tillsammans med din blogg eller hemsida vara sammanlänkade i mer eller mer automatiska cirklar som gör att du minimerar insatsen men får ut maximalt av det jobbet du eller din personal lägger ner.

Hemsidor bygger jag tillsammans med olika kollegor som är väldigt duktiga på olika delar, så även om du inte har någon digital närvaro så kan du snabbt vara igång. Självklart spelar det inte alls någon roll var du befinnner dig i Sverige eller i världen. En av de som designar visssa element på sidorna sitter i Indien, en annan i Holland och en tredje på Irland medan jag kopplar ihop och skapar scheman med utskick åt kunder i Sverige.

Föreläsningar.

Jag åker runt och föreläser till företag som vill bli bra på social närvaro och på digitala kampanjer. Genom att hålla ett föredrag kan jag sätta mig in i just er situation och var er personal befinner sig i kunskap och intresse. Här kan du boka in tider med ibland bara en veckas marginal om vi befinner oss i närheten av Stockholm eller Dalarna och allt däromkring.

Genom att förbereda sin personal på sin planering kan det också bli en bra och värdefull diskussion av ett föredrag. Där personalen själva ofta börjar se var de kan erbjuda sin hjälp och hur de kan samarbeta med varandra. En sån träff brukar vara otroligt bra för projektet och även om ni funnits flera år online men tycker att ni inte riktigt når ut så brukar ett föredrag likna en kick-off för många företag. Där kan verkligen energi och engagemang komma från oväntat håll och det kan sitta kvar länge, för att sedan förvandlas till en rutin i ert företag.

Är personalen osäker eller negativt inställd till hela den digitala biten så är det ännu viktigare att få allt att vända. Hör av dig så bokar vi en tid.

 

Fyll i intresseanmälan för att börja marknadsföra dig eller ditt företag via mail och sociala medier. 

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: