Få gratis appar från utvecklare som vi samarbetar med.

Det här är en sida som delar med sig av appar och mjukvara, hur apparna fungerar och vad de kostar. Vad som är bra med appen och vad som är dåligt.

Eftersom de flesta av oss är iPhone-nördar så blir det lätt färgat åt det hållet. Men de flesta av apparna vi recenserar finns till Android också.

Kommentera så mycket du orkar och dela med dig till dina vänner av inläggen. Det vore väl tragiskt om en sida som försöker vara lite i framkant och snacka de senaste apparna – inte klarar att vara “sociala”.

Det blir förstås en massa artiklar och nyheter om vad som händer i app-träsket, samt en del trams. Men, kommentera och tyck till om vi missat en app som du vill ha en recension av, så pratar vi med utvecklarna.

Under senaste tiden har vi fått bra kontakt med väldigt många bra programmerare och app-skapare. Dessa ger oss gratiskoder som vi använder för att gå igenom alla våra tester. Men, om intresse finns så kan vi få lite extra koder. Alla koder kommer gratis ges bort här. Det innebär till de som gillat sidan på Facebook. Där kommer vi kasta ut koderna så det är viktigt att vara med och gilla oss där.

Gratisappar är inte bara till iPhone. Finns version för Mac App Store eller för iPad så ger vi bort dessa också.

Viktigt! Endast de som prenumererar på nyhetsbrevet eller som har lämnat sin mailadress i formuläret kommer ta emot koder. Dessa läggs inte ut direkt på sidan eftersom de är värda pengar, ibland tusenlappar för en enda app. För att vara säker på att vara anmäld klicka här direkt…

Facebooksidan hittar du på www.facebook.com/ferditech

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: